Beoordelingen

Dit zeggen gasten over ons

We hebben met onze familie, kinderen en kleinkinderen 2 weken verbleven in de olde stoeve. We hebben er allen van genoten ! Het huis is netjes, ruim en comfortabel, de ligging is heel rustig, de omgeving mooi met verrassende hoekjes om te wandelen en te fietsen. We zijn zeer vriendelijk ontvangen en bij problemen erg behulpzaam !

Greet

Beoordeling: 9

Normaal schrijf ik geen beoordelingen, maar hier moet ik het wel. Ik kan me bij alle andere positieve berichten aansluiten. Het huis is mooi, ruim en gezellig en alles is er wat je nodig hebt. Maar de gastvrijheid van de verhuurders is meer dan het gebruikelijke.
MARLIES

Beoordeling: 9

In verband met het weer hebben we niet echt van de natuur kunnen genieten maar de rust en de ruimte waren fantastisch!
Wat ons opviel is dat we naast de heerlijke ruimtes in het huis ook echt alles aanwezig was. We hebben niet één keer mis gegrepen als we iets nodig hadden!

Frank

Beoordeling: 9

Vriendelijke eigenaars. Schoon huis. Er was meer dan voldoende aanwezig om ons zowel binnen als buiten (klein) kinderen goed te vermaken.
Emma

Beoordeling: 8

Weids uitzicht, rust en nog echt donker
En oud, maar mooi huis. Veel kamers, ruime keuken van alle gemakken voorzien. De kerstboom stond al klaar en het hele huis was voorzien van overige kerstversieringen

Emma

Beoordeling: 10

Vanuit de woonkamer heb je een eindeloos uitzicht over de landerijen. Heel bijzonder je ziet hier weinig of geen hekken en groenafscheidingen die je uitzicht belemmeren. Veel groen en veel lucht, prachtig.
Het lijkt net of je in een huis komt waaruit de bewoner net is vertrokken. Overal kamerplanten en snuisterijen. Leuk dat je hier een weekje mag logeren en de spullen gebruiken en die zijn er genoeg. Zeker geen standaard huis zoals op een vakantiepark. Belangrijk: super schoon. fijne douches en goede bedden en speelgoed
Inge

Beoordeling: 8

Prachtig huis, middenin de leegte van een Noordoost Gronings landschap zoals je dat zou verwachten. Hoewel het dichtstbijzijnde natuurgebied nog wel een eindje rijden is, kun je er ook prima op uit in de directe omgeving.
Huis is gezellig en knus ingericht en van alle gemakken voorzien,met een vriendelijke gastvrouw. Wij hebben een heerlijk weekend gehad met een vriendengroep met kinderen.

Marieke

Beoordeling: 9

In deze omgeving kom je helemaal tot rust, er is heel veel ruimte omheen, je kijkt over gloeiende akkers en prachtige natuur een grote, karakteristieke boerderij , van alle gemakken voorzien met veel leuke hoekjes en veel verblijfsruimte
Joyce

Beoordeling: 9

De Olde Stoeve

Hoofdweg Oost 6
9944BX Nieuwolda
Nederland

Telefoon

+31 596 541670

+31 6 51911849

Links

Social Media

Zie ook op:

Pin It on Pinterest

Share This